fotoboek       links       theaterschip       Netwerk JTS
het theaterschip  
 
 

 

 


 
 •  

  Blokkenschema 2016 online via festivalinfo

  > lees verder

  Alle REGATTA-deelnemers zijn bekend! Kijk bij 'Theater' voor meer info.

  > lees verder

   

 

 

Huisregels Festival Havenwerk

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van de evenementenlocatie gaan deelnemers en bezoekers automatisch akkoord met deze huisregels.

Entree
Een ticket voor de zaterdag kost € 3,-     Openingstijd 12.00 u tot 00.00 u.
Een ticket voor de zondag kost € 2,-       Openingstijd 11.30 u tot 18.00 u.

Voorstellingen bezoeken
Het buitenpodium, straattheater, DJ-pontje en de optredens van singer-songwriters zijn na binnenkomst gratis te bezoeken.
Voor andere presentaties en voorstellingen zijn tickets te koop bij de ticketkassa op het terrein.
Prijzen zijn € 2,- en € 3,-. 

In het programmaboekje zijn de prijzen bij iedere voorstelling vermeld. Er zijn geen tickets te koop op de speellocaties. Verkochte tickets worden niet teruggenomen.

Horeca/muntverkoop 
Munten zijn te koop bij de entree en de muntkassa op het festivalterrein. Een munt kost € 1,20. Met de munten kan eten en drinken op het terrein worden gehaald. Munten worden niet teruggenomen. 

Milieu
Wij doen een dringend beroep op alle bezoekers op en om het festivalterrein om het terrein schoon te houden en gebruik te maken van de afvalbakken.

Pinnen
Bij de (munten)kassa’s kan zowel met contant geld als met PIN betaald worden. 

Fietsenstalling
Festival Havenwerk heeft een fietsenstalling ingericht bij de toegangspoort. Voor eigen risico. Parkeer geen fietsen tegen huizen en/of bedrijven en maak geen fietsen vast aan bouwhekken!

Infostand
Met vragen kun je naar het informatiepunt gaan of één van de medewerkers aanspreken. Gevonden voorwerpen kun je afgeven en ophalen bij het informatiepunt.

Sanitair
Op het terrein zijn voldoende sanitaire voorzieningen, waaronder een invalidentoilet.

Roken
In tenten, hallen, overige speellocaties, etc. mag niet gerookt worden, evenals op aangewezen plekken op het festivalterrein.

Alcohol
Ben je tussen de 18 en 25 jaar dan kun je op vertoon van een geldige legitimatie een 18+ bandje halen bij de kassa. Wij schenken geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar. De verkoop van alcoholhoudende drank aan onze gasten kan ten alle tijden op grond van wangedrag en/of dronkenschap worden geweigerd.

EHBO en Reddingsbrigade
Op het festivalterrein zijn medewerkers van de EHBO en de Reddingsbrigade aanwezig. De festivalorganisatie verzoekt publiek alle medewerking te verlenen bij het werk van de EHBO en Reddingsbrigade en andere hulpdiensten.

Toezicht en veiligheid
Festival Havenwerk werkt samen met beveiligingsbedrijf Hanze Security. Bij de toegangspoort wordt controle uitgevoerd op meegebrachte drank en etenswaren. Deze en drugs, wapens, vuurwerk, spuitbussen, glas en blik zijn verboden. Daarnaast is het ook niet toegestaan om huisdieren, skateboards, skeelers, rolschaatsen en fietsen mee te nemen op het  festivalterrein. Niet meewerken aan controle heeft tot gevolg dat de toegang zal worden geweigerd. Deze controle is ingesteld om alle bezoekers, gasten, medewerkers en artiesten in verband met de algemene veiligheid te beschermen. Het is verboden het evenemententerrein onder invloed van drank en/of drugs te betreden. Indien dit wordt geconstateerd, zal de toegang worden geweigerd.

Wanneer je je niet houdt aan de aanwijzingen van de organisatie, beveiliging of politie in het kader van de openbare (rechts)orde kun je aangehouden worden en van het terrein worden verwijderd. 

Voorwerpen en objecten
Het is verboden om podia, tenten, bouwwerken, hekken of andere objecten van de locatie te beklimmen.
Het is niet toegestaan voorwerpen en/of objecten van het evenement mee te nemen.

Gebruik van foto’s en filmmateriaal
Door het betreden van het festivalterrein wordt toestemming gegeven voor het gebruik van gemaakt foto’s en filmmateriaal  voor publicitaire doeleinden.

Flyeren
Het is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan flyers of andere reclame-uitingen te verspreiden op en rond het festivalterrein.

Eigen risico
Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. De festivalorganisatie en haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden.

Overige situaties
In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

Tot slot
Veroorzaak geen overlast voor buurtbewoners bij verlaten van het festivalterrein.