fotoboek       links       theaterschip       Netwerk JTS
het theaterschip  
 
 

 

 


 
 •  

  Blokkenschema 2016 online via festivalinfo

  > lees verder

  Alle REGATTA-deelnemers zijn bekend! Kijk bij 'Theater' voor meer info.

  > lees verder

   

 

 

Ook in 2016 kende Festival Havenwerk weer een gevarieerd muziekprogramma, met optredens van verscheidene bands, DJ's en singer-songwriters. Blik hier terug op de programmering.

 

Eva van Pelt - 'ZWART'

ZATERDAG 18.45 uur
LOCATIE: DOK H2O

 

Eva van Pelt

 

Eva van Pelt is een Brabantse zangers en theatermaker. Op 30 maart bracht zij haar Nederlandse debuutalbum ZWART uit. Een frisse, talige, energieke plaat over egocentrisme en de zoektocht naar liefhebben. Op Festival Havenwerk 2016 laat Eva met haar band ZWART live aan je horen!

 

Rosalie

ZATERDAG 20.45 uur
LOCATIE: DOK H2O

 

 

Rosalie is een band met een echte popsound en gevormd rondom singer-songwriter Rosalie Meijer. Onder het motto: “Geen vraagtekens maar geluksgevoel” nemen ze in hun show de last van je schouders en lossen voor heel even je problemen op. Rosalie zien is de show tot de laatste seconde uitkijken.

 

PING PONG POËZIE

 

ZATERDAG 22:30 uur
LOCATIE: DOK H2O

 

pingpongpoezie

 

Ping Pong Poezie is een zevenkoppige band uit Tilburg. Hun unieke stijl valt het best te omschrijven als een uitgebalanceerde mix tussen theater, muziek, kleinkunst en een vleugje mosterd, hoewel de mannen zelf liever gebruik maken van de term ‘Foelsbent’. Reggae, carnival en Nederlandstalige chansons. Soms wat grof in de bek maar overal waar zij komen laten zij memorabele herinneringen achter.

 

Het Etty Hillesum Lyceum Orkest

 

ZONDAG 15.45 uur
LOCATIE: Buitenpodium

 

EHL Orkest

 

Een swingend optreden met solisten, zangeressen, zanger en een groot orkest: Swing Supreme. Het orkest van het Etty Hillesum Lyceum bestaat uit ruim 40 muzikanten, van brugklasser tot leerlingen uit 6 Vwo. Vanuit alle vestigingen van het Etty Hillesum Lyceum uit Deventer spelen er leerlingen mee.

 

 

DJ's te water

ZATERDAG & ZONDAG
LOCATIE: Pontje


DJ's te water


Ook dit jaar nemen de inmiddels legendarische DJ's te water hun publiek mee de binnenhaven van Deventer in. Dat wordt dubbel deinen: zowel op de muziek als op de golven! DJ Tommy Creek wordt dit jaar bijgestaan door zes landelijke en provinciale winnaars van Kunstbende.

 

Tommy Creek

De interesse voor muziek begon bij deze talentvolle jonge DJ een aantal jaar geleden toen hij Dancing Bruins (Saasveld) binnenliep. Dit werd later de thuisbasis voor deze altijd vrolijke DJ.. Intussen heeft hij het podium gedeeld met o.a. Vato Gonzalez, Billy The Kit, Dirtcaps, Alvaro, Feest DJ Ruud, Jakob Van Hage and Don Diablo. Tommy Creek’s opzwepende beats zorgen altijd voor een energieke en positieve sfeer.

PHONETIC
Phonetic, aka Beau Kingma, wil met zijn set de underground van de electronic dance music (EDM) laten zien. ‘De style die ik draai is dus ook Drum & Bass.  ‘Ik wil het publiek kennis laten maken met de minder commerciële kant van de scene!’ Okay, tof. Niet alleen tof, ook keihard volgens de dj zelf. Kortom dat wordt dus blazen op het Havenwerkfestival!

BOXOY
BOXOY oftewel Yoran Bosch is een 15 jarige dj die al VAN jongs af aan bezig is met het draaien van plaatjes. Je kunt hem vaak zien draaien op verschillende festivals en evenementen en in Lucky Rijssen. Na zijn eerste remix samen met Pyrodox ging het hard. Hij bracht daarna een solo remix uit en er belooft nog veel nieuwe muziek aan te komen.


ARTEZ
Arthur Liu a.k.a Artez is een 20 jarige DJ en producer uit Soest. Hij is 4 jaar geleden begonnen met draaien en klimt zijn weg naar de top, door zijn mixes te posten op Youtube. Daarnaast produceert hij ook zijn eigen tracks, zoals ‘Batata’ en Kill’em die grote support hebben gekregen van Deephouse - EDM.com (meer dan 200.000 followers) op Soundcloud.

 

KENNEDY S & ARTINO
Kennedy S is een 17 jarige DJ  uit Utrecht. Maandelijks draait hij in de Bells Club in Amsterdam op feestjes en daarnaast is hij regelmatig te vinden in Club NL. Martijn van Baren a.k.a. Artino is een 17 jarige DJ en producer uit Woerden. In het begin voornamelijk progessive/electro house. Later experimenteerde hij met andere muziekstijlen en dat is goed terug te horen in zijn dj sets.

 

EDDIE AMORE
Sinds twee jaar produceert Edgar eigen muziek en heeft hij een eigen dj-show waarmee hij zo’n drie keer per maand optreedt. ‘Het is leuk om te doen, en de gigs worden steeds groter.’ Daar doe je het voor! Eddie Amore is een echte all-rounder; Met Eddie Amore wordt het een feest op de grachten!