fotoboek       links       theaterschip       Netwerk JTS
het theaterschip  
 
 

 

 


 
 •  

  Blokkenschema 2016 online via festivalinfo

  > lees verder

  Alle REGATTA-deelnemers zijn bekend! Kijk bij 'Theater' voor meer info.

  > lees verder

   

 

 

Festival Havenwerk 2016 bestond niet alleen uit een 2 dagen durende programmering van (top)talent op het gebied van muziek, dans en theater.

 

Experience Wall


De Experience Wall is dé wand waar het gebeurt. Livestreams van interviews en activiteiten,  foto's, video's, de programmering en nog veel meer...

 

Wie is de Sjaak?


Een uitdagend spel waarbij je als groep een opdracht moet volbrengen binnen een bepaalde tijd. Eenmaal geslaagd wacht jullie een lekkere prijs!

 

Silent Disco


Bij de Silent Disco kan jij je favoriete nummer aanvragen en daar ongegeneerd op losgaan met je vrienden. Koptelefoon op en gaan!

 

Complimentenwand


Wie geef jij een compliment? Schrijf jouw compiment voor een vriend of het festival en wie weet wordt jouw compiment getoond op de Experience Wall.

 

One minute of fame


Zet jezelf in de schijnwerpers bij de One minute of fame. Jouw foto zal worden geplaatst op de Experience Wall, waardoor je NOG beroemder wordt

 

Vlogwedstrijd


Download de Havenwerk app, log in met je Facebook- of Google+-account en upload jouw vlog (festivalvideo's --> Channels --> Overige Havenwerk).

 


 

 

Daarnaast was in het Kunstenlab een expositie die voor bezoekers van het festival toegankelijk is:

 

EVERYBODYHAPPY


Willum Geerts - Installaties en sculpturenIn het Kunstenlab exposeert Willum Geerts sculpturen die in de tijd een verandering ondergaan. Aan alles is voelbaar dat er zojuist iets heeft plaatsgevonden of dat er zo dadelijk iets plaats zal gaan vinden. Geerts is een bekwaam ‘irritainer’. Zijn jarenlange ervaringen als muzikant, performer en beeldend kunstenaar krijgen vorm in diverse disciplines: installatie, performance, sculptuur, video, geluid en grafisch ontwerp. Met deze gereedschappen ter hand laat hij ons in uitvergrotingen de absurditeit van het alledaagse ervaren.

 

In de Kunstenlabsteeg van het Kunstenlab toont Willum Geerts het videowerk ‘Genesis1:(1-26)’ in combinatie met de installatie en work-in-progress, Sorry Scriptorium. Beide kunstwerken zijn van buiten af te zien (Noordzeestraat). Op zondag 29 mei van 15.00 t/m 18.00 uur geeft de kunstenaar een performance bij de installatie Sorry Scriptorium. Je bent dan van harte welkom in de Kunstenlabsteeg (toegankelijk via de Noordzeestraat).